Zwangere beroemdheden in 2019, ontdek wie ze waren

In 2018 bracht een groot aantal beroemdheden het nieuws dat ze zwanger waren en hun kind in het nieuwe jaar 2019 verwachtten. Welke beroemdheden zijn in 2019 bevallen?
Zwangere beroemdheden in 2019, ontdek wie ze waren

Laatste update: 08 februari, 2020

Als je nog steeds niet weet welke zwangere beroemdheden er in 2019 zijn bevallen, maak je dan geen zorgen. Je komt hier namelijk alles te weten over de beroemde zwangerschappen van dat jaar. In dat jaar zien we kinderen van bekende modellen, muzikanten, actrices en zelfs ook nieuwe koninklijke baby’s.

Dit zijn enkele van de meest populaire weetjes van het jaar 2019, dus beleef nogmaals de opwinding van deze zwangere beroemdheden in 2019.

8 zwangere beroemdheden die in 2019 zijn bevallen

Een paar populaire families hebben in 2019 enkele nieuwe leden gekregen. Ontdek alle details en hoe deze beroemdheden hebben gereageerd.

Meghan Markle

Meghan, de vrouw van prins Harry, was vorig jaar zwanger. Dit heeft een behoorlijk effect gehad op de koninklijke familie, vooral op de prins, die zijn levensstijl volledig moest veranderen. Hij voegde zich zelfs bij zijn vrouw in de gezonde levensstijl die ze tijdens haar zwangerschap moest volgen.

De hertogin van Sussex is in het voorjaar van 2019 van haar eerste kind bevallen. Vanwege de vereisten van koningin Elisabeth II en het strikte koninklijke protocol, werd het geslacht en de naam van de baby pas aangekondigd toen het kind geboren was.

Tina Kunakey

Na hun liefde te hebben bezegeld met een romantische en unieke bruiloft in 2018, verwachtten Vincent Cassel en Tina Kunakey hun eerste kind samen. Ze hadden hun goede nieuws ook gedeeld met hun volgers op social media.

Ze plaatste namelijk een foto van haar groeiende buik en haar man deelde een lieve video op Instagram waar hij de buik van Kunakey kuste en streelde.

Zwangere Tina Kunakey
Tina Kunakey| Instagram: @tinakunakey

Ondanks het met zoveel enthousiasme posten over haar zwangerschap op social media, is er echter niet veel bekend over verdere details. Wat wel duidelijk is, is dat Tina een andere beroemde vrouw is die in 2019 is bevallen.

Rosanna Zanetti

Het Venezolaanse model en zanger Davis Bisbal hadden ook op social media aangekondigd dat ze in 2019 ouders zouden worden. Ze plaatsten een foto waarop de toekomstige ouders verschenen naast de echografie van hun kind.

Rosanna is een andere beroemde vrouw die toetrad tot de babyboom en haar debuut in het moederschap maakte in 2019. Ze hadden niet veel details onthuld. In het begin onthulde Rosanna echter: ik zal blij zijn met wat we krijgen, jongen of meisje, ik wil niet kiezen”.

Later maakte ze het geslacht van de baby bekend met een foto van het paar. Ze waren omringd door blauwe confetti. Ze voegde er aan toe dat een Bisbal-jongen onderweg is“.

Lourdes Montes

De Spaanse ontwerpster Lourdes Montes en de stierenvechter Fran Rivera kondigden in 2018 aan dat ze hun tweede kindje verwachtten. Montes gaf aan dat het deze keer moeilijker was dan haar eerste zwangerschap.

Ze hadden het geslacht van de baby al onthuld: het wordt een jongen, die naar zijn vader zal worden genoemd”.

Het echtpaar had duidelijk gemaakt dat ze gelukkig waren en dat het hun droom was om hun dochter Carmen een broertje te geven.  Hun dochter was echter niet zo blij met het nieuws, ze wou dus niet verder over het onderwerp praten.

Lily Aldrige

Het beroemde model en Victoria’s Secret Angel Lily Aldrige en de zanger van Kings of Leon, Caleb Followill, verwachtten vorig jaar ook hun tweede kind. Het model besloot ook om via een foto op haar Instagram-account aan te kondigen dat ze weer moeder zou worden. Op de foto pronkte ze met haar beginnende babybuik.

Eva Mendes

Hoewel Ryan Gosling en Eva Mendes erg op hun privé zijn gesteld, vertelde een bron, dat ze heel blij waren om hun kinderen te verwelkomen. Ja, kinderen!

De ouders verwachtten een tweeling, ondanks de problemen met de vruchtbaarheid wat ze als gevolg van haar leeftijd hebben gehad. Ze heeft namelijk verschillende in vitro vruchtbaarheidsbehandelingen gedaan, die tot dan toe niet succesvol waren geweest.

Wel hadden ze de mogelijke namen onthuld die ze overwogen om de tweeling te geven: Viviana en Carlos, deze laatste ter ere van Eva’s broer, die is overleden. Ondanks al deze berichten is dit nieuws nooit bevestigd, er is verder ook niets te vinden over deze zwangerschap of uitbreiding van de familie.

Natalia Sanchez

Natalia Sanchez, de actrice die Tete speelde in Los Serrano, had op Instagram, samen met haar partner, de acteur Marc Clotet, aangekondigd dat ze een baby verwachtten.

Dat betekende dat ze in 2019 een gezin van drie zouden worden. De precieze details van de zwangerschap van Sanchez waren echter niet bekend.

Natalia Sanchez een van de zwangere beroemdheden
Natalia Sanchez en Marc Clotet| Instagram: @natasanchezmol

Julia Nakamatsu

De beroemde Spaanse zanger Melendi en zijn partner Julia kregen ook een nieuw lid in de familie. Deze baby werd zijn vierde en haar tweede. Ze hadden al aangekondigd dat ze een meisje verwachtten, maar ze hadden haar naam nog niet bekend gemaakt.

Moeder zijn is een van de beste ervaringen. Veel zwangere beroemdheden, zoals degenen die hier werden vermeld, hebben dit al ontdekt. En jij? Heb jij die mooie ervaring al, of moet die nog komen?


Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.


  • Palomar, C. (2005). Maternidad: Historia y Cultura. Revista de Estudios de Género La Ventana. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2014.00608/full 
  • Puyana, Y., Claudia, V., & Rosero, M. (2005). Traer hijos o hijas al mundo: significados culturales de la paternidad y la maternidad. Revista Latinoamericana de Ciencias Sociales, Niñez y Juventud.

Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.