Team van professionals

Je Bent Mama wordt gevormd door professionals gespecialiseerd op het gebied van gezondheid, psychologie en onderwijs die zich inzetten om de kwaliteit, waarheidsgetrouwheid en wetenschappelijke nauwkeurigheid van onze inhoud te garanderen om begeleiding te bieden bij de planning van vruchtbaarheid en zwangerschap en een bron van steun te zijn tijdens de verschillende fasen van het ouderschap.

Medic Team

Dankzij onze strenge selectie procedure beschikken wij over een team van professionals uit de publieke en particuliere onderzoeks- en beroepssector met een gedegen opleiding en beroepservaring. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze inhoud aan kwaliteitsnormen voldoet.

Ons team van deskundigen controleert de informatie van al onze inhoud om de kwaliteit ervan te waarborgen.

Vóór elke publicatie evalueert het team van professionals elk artikel om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en up-to-date is en ondersteund wordt door wetenschappelijke studies. Alle inhoud wordt voortdurend herzien om ervoor te zorgen dat de lezers van Je Bent Mama kwaliteitsinformatie ontvangen die is aangepast aan de laatste bevindingen en onderzoeken op het gebied van gezondheid, onderwijs en moederschap.

 

Associated professionals

Thumb Author Sharon Capeluto

Sharon Capeluto

Psychologie

Thumb Author Rocío Gil Redondo

Dermatoloog gespecialiseerd in geavanceerde esthetiek en haartransplantatie. Ze heeft meer dan 8 jaar ervaring opgedaan als professionele dermatoloog, werk dat ze momenteel uitvoert in Hospital La Paz.

Thumb Author César Bona

César Bona

Filoloog

Thumb Author Carlos González

Kinderarts met ruime ervaring als verspreider van informatie. Hij is de auteur van een tiental boeken over borstvoeding, opvoeding, ontwikkeling van kinderen en voeding voor zuigelingen. Hij heeft conferenties gegeven in verschillende landen over de hele wereld en is de oprichter van de Catalaanse Vereniging voor Borstvoeding.

Thumb Author Manuel Antonio Fernández

Arts gespecialiseerd in kinderneurologie. Hij is de oprichter en directeur van het Andalusische Instituut voor Kinderneurologie en directeur van de masteropleiding Neuropediatrie en Neuroontwikkeling aan de CEU Cardenal Herrera Universiteit. Hij heeft ervaring als coördinator van educatieve programma's, gezondheidsgerelateerde bewustmakingscampagnes, leraar, conferentieorganisator,  pediatrische campagneadviseur en verspreider van informatie.

Thumb Author Sara Cañamero

Sara Cañamero

Obstetrisch-Gynaecologisch Verpleegkundige

Thumb Author Sara Sanchis

Sara Sanchis

Psychologe

Thumb Author Úrsula Perona

Úrsula Perona

Psychologe

Thumb Author Cristina Domínguez Queijo

Cristina Domínguez Queijo

Voedingsdeskundige

Thumb Author Eva Manuela Cotobal

Eva Manuela Cotobal

Verloskundige

Thumb Author Bernardo Peña

Bernardo Peña

Psycholoog

Thumb Author Nadyra Muhammad

Nadyra Muhammad

Psychopedagoge

Onderwijspsychologe gespecialiseerd in neurologische ontwikkeling bij kinderen. Ze heeft ervaring als trainer, schoolbegeleider, klinisch psycholoog, coördinator van leercentra en facilitator van workshops en programma's. Ze is de oprichtster van ABCcerebrum en coördineert momenteel de afdeling Psycho-educatie aan de Thomas Jefferson School Panama.

Thumb Author Leticia María Fernández Gutiérrez

Onderwijspsycholoog gespecialiseerd in gezinsbemiddeling en schoolbegeleiding. Ze heeft gewerkt als lerares in privéklassen en als counselor bij Espacio Liberum. Ze werkt momenteel als monitor in het Despierta España-programma, aan het einde waarvan ze samenwerkt met digitale media met het schrijven en redigeren van artikelen die verband houden met haar opleiding.

Thumb Author Pedro González Núñez

Audiovisueel communicator en specialist in voor- en vroegschoolse educatie. Hoewel hij een tijd als onderwijzer werkte, werkt hij momenteel als redacteur en schrijver. Hij heeft een lange geschiedenis als bijdrager aan verschillende digitale media en heeft een tiental fictieboeken geschreven.

Thumb Author Maria Fátima Seppi Vinuales

Communicatiewetenschapper en psycholoog. Ze heeft een diploma Ouderschap, Gehechtheid en Ontwikkeling en ruime ervaring op het gebied van communicatie. Ze werkt momenteel als psycholoog en als digitale media-medewerker met schrijven en redigeren van inhoud.

Thumb Author Marián Carrero Puerto

Psychologe gespecialiseerd in mindfulness. Ze is een medewerker van het Renacer Psychology Center en een hoogleraar aan de Internationale Universiteit van Valencia. Ze heeft deelgenomen aan onderzoeksprojecten, internationale conferenties en als communicator. Dit laatste gebied voert ze uit als schrijfster en redacteur van aan psychologie gerelateerde tijdschriften.

Thumb Author Diego Pereira

Arts met ervaring in het werken met ngo's die plattelands- en inheemse gemeenschappen in Venezuela ondersteunen. Hij was redactiecoördinator van het tijdschrift Acta Científica Estudiantil, medewerker aan onderzoeksprojecten en schrijver/redacteur van artikelen voor media en webpagina's over gezondheid. Hij voltooit momenteel zijn medische stage in de Nueva Caracas Clinic.

Thumb Author Irene Nora Melamed

Kinderarts en jeugdarts. Ze was adviseur van de Pan American Health Organization, mede-oprichter van de afdeling Adolescentie van het "Ricardo Gutiérrez" General Children's Hospital, onderzoeker en docent aan de Latijns-Amerikaanse Faculteit der Sociale Wetenschappen en de Nationale Universiteit van Entre Ríos. Ze heeft een uitgebreide academische en praktische opleiding genoten op het gebied van gezondheid, met de nadruk op de gezondheid van kinderen en jongeren.

Thumb Author Sara Clemente Luna

Sara Clemente Luna

psycholoog en journalist

Thumb Author Mara Amor López

Psycholoog met ruime ervaring in de klinische praktijk. Ze werkte als trainer in instellingen, als facilitator van lezingen en workshops in het voortgezet onderwijs, als directeur van psychologiekabinetten en als klinisch psycholoog. Vandaag combineert ze dit laatste beroep met het schrijven van artikelen voor digitale media.

Thumb Author Angela Herrero Marin

Angela Herrero Marin

farmaceutisch technicus

Apotheker van beroep. Ángela heeft zich theoretisch en praktisch gespecialiseerd als arbeidsassistent. Ze geeft lezingen en workshops aan zwangere vrouwen om hen te helpen alle aspecten van hun proces te begrijpen. Ze zorgt ook voor fysieke en emotionele begeleiding tijdens de bevalling, evenals verspreiding van haar kennis via digitale media.

Thumb Author María Matilde

Pedagoog gespecialiseerd in onderwijsinnovatie en onderwijswetenschappen. Ze heeft ervaring als psychopedagoog, als counselor en als trainer. Ze heeft lesgegeven aan openbare en particuliere instellingen en heeft ook een parallelle carrière als personal trainer onderzocht.

Thumb Author Saúl Sánchez Arias

Saúl Sánchez Arias

Voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige gespecialiseerd in sportvoeding. Hij heeft ervaring met lesgeven, voorbereiden en verspreiden van informatie. Hij werkte bij de Real Club Deportivo de La Coruña en ontwierp, begeleidde en adviseerde de menu's van professionele spelers. Hij werkt momenteel als klinisch voedingsdeskundige en als schrijver voor digitale media in zijn opleidingsgebied.

Thumb Author Elena Sanz Martín

Klinisch psycholoog gespecialiseerd in de toepassing van het cognitief-gedragsmodel, in gezinstherapie en in de behandeling van verslavingen bij jongeren en volwassenen. Ze heeft meegewerkt aan de verspreiding en creatie van inhoud op deze gebieden en werkt als klinisch psycholoog in haar privépraktijk in Valladolid.

Thumb Author Leonardo Biolatto

Arts gespecialiseerd in seksuele en reproductieve gezondheid en sociale ontwikkeling. Hij werkt als schrijver en externe recensent van onderzoeksartikelen met betrekking tot huisartsgeneeskunde, seksuele gezondheid en alcoholisme bij adolescenten. Hij heeft ook volksgezondheidsprojecten in plattelandsgebieden ontwikkeld en heeft als leraar in zijn opleidingsgebieden gewerkt.

Thumb Author Francisco María García

Advocaat geprofessionaliseerd als schrijver. Hij vervolgde zijn carrière als ambtenaar en juridisch adviseur, hoewel hij na een tijdje een carrière als professionele schrijver verkende. Hij werkt samen met verschillende digitale media, ook met advertentie- en marketing-campagnes. Hij heeft ook gewerkt als redacteur en curator van teksten.

Thumb Author Nadia Yépez Suarez

Nadia Yépez Suarez

Docente neuropedagogiek

Docent en onderzoeker op het gebied van neuropedagogiek voor jonge kinderen. Ze heeft uitgebreide ervaring in onderzoeksprojecten, management van educatieve programma's, universiteitsprofessor, diplomacoördinator, schoolbegeleider en directeur van educatieve centra voor kinderen. Ze was ook spreker op nationale en internationale conferenties, facilitator van cursussen, auteur van educatief materiaal en adviseur en adviseur voor psychopedagogische programma's.

Thumb Author Lucía Corral

Lucía Corral

Voedingsdeskundige

Thumb Author Elena Castro

Elena Castro

filologe

Thumb Author Eva Maria Rodriguez Diego

Eva Maria Rodriguez Diego

Professionele schrijver en specialist lichamelijke opvoeding

Professionele tekstschrijver met meer dan 10 jaar ervaring. Ze heeft een Master Lichamelijke Opvoeding en geeft trainingen met cursussen en workshops over yoga, Pilates, spinning en fitness in het algemeen. Daarnaast volgde ze opleidingen in danstherapie, psychopedagogiek en muziek.

Thumb Author Maria Elisa Lisotti Luppi

Fysiotherapeut gespecialiseerd in kinesiologie en verloskundige fysiotherapie. Ze heeft ruime ervaring als doula, zowel op academisch niveau als in de praktijk. Ze heeft met verschillende instellingen voor verloskundige kinesiologie gewerkt, hoewel ze haar diensten ook in haar privépraktijk aanbiedt. Ze heeft meer dan 9 jaar ervaring op dit gebied, een ervaring die ze ook aanvult met outreachend werk.

Thumb Author María Cantos

María Cantos

Verpleegkundige

Thumb Author Azucena Fernández

Professionele redacteur en schrijver. Ze publiceerde de romans Zonneschijn in juli en Wacht op mij in Weimar en is oprichter en directeur van het theatergezelschap Decuma Teatro. Ze heeft ook ervaring als docent, content editor, content manager en schrijver voor digitale media.

Thumb Author Maria del Carmen Hernandez

Dermatoloog met opleiding en ervaring in kinderdermatologie. Ze heeft haar eigen privépraktijk, hoewel ze ook heeft samengewerkt met verschillende gezondheidscentra in Argentinië. Ze heeft deelgenomen aan internationale conferenties en combineert haar werk als dermatoloog met het schrijven en redigeren van artikelen over esthetiek en gezondheid.

Thumb Author Olga Carbajo

Biologe gespecialiseerd in pedagogische wetenschappen en biotechnologie. Ze heeft ervaring als laborant en als docent op het gebied van Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Ze verkent ook het facet als verspreider van informatie door samen te werken met verschillende digitale media.

Thumb Author Marisol Rendón Manrique

Marisol Rendón Manrique

Bachelor voorschoolse opvang

Taal instructeur. Ze heeft gewerkt in programma's aan de Universiteit van Caldas en de Universiteit van Manizales als lerares Engels en Spaans. Ze bouwt ook meer dan 10 jaar ervaring op als docent, zowel op openbare als particuliere instellingen. Momenteel werkt ze als taaldocent bij de National Learning Service (SENA).

Thumb Author Silvia Zaragoza

Silvia Zaragoza

Voedingsdeskundige

Diëtist en voedingsdeskundige. Ze heeft in de klinische setting gewerkt, als verspreider, als workshopbegeleider en als bedenker van voedingsprogramma's. Ze heeft uitgebreide ervaring in ziekenhuizen en gezondheidscentra en oefent haar beroep ook uit in privé praktijken. Ze heeft zich gespecialiseerd op het gebied van educatieve voeding. Daarom heeft ze een roeping om anderen de paradigma's van een gezond dieet bij te brengen.

Thumb Author Samanta Ruiz

Hoogleraar op het gebied van sociale wetenschappen gespecialiseerd in het schrijven van digitale content. Ze heeft uitgebreide ervaring in het samenwerken met de media en het toepassen van digitale marketingstrategieën voor content positionering. Ze is gespecialiseerd in allerlei soorten onderwerpen, altijd met een analytische en onderzoekende blik.

Thumb Author Sandra Golfetto Miskiewicz

Arts afgestudeerd aan de Centrale Universiteit van Venezuela. Ze heeft gewerkt als vertaler van boeken en video's van het Engels naar het Spaans, en als vrijwilliger. Ze is de redacteur en oprichter van het tijdschrift MedToday en werkt samen met verschillende media wat de verspreiding van artikelen over gezondheid betreft.

Thumb Author Raquel Aldana

Raquel Aldana

Psychologe

Thumb Author Vanesa Evangelina Buffa

Tandarts gespecialiseerd in mondgezondheid bij kinderen en jongeren. Ze heeft op dit gebied gewerkt als docent op middelbaar en universitair niveau. Ze heeft ook plannen, programma's en projecten ontwikkeld die gericht zijn op onderwijs, management en mondgezondheid in ongunstige gebieden van Argentinië. Ze heeft gewerkt als medewerker voor overheidsinstellingen en NGO's.

Thumb Author Marcela Alejandra Caffulli

Kinderarts met ruime professionele ervaring. Ze heeft zich gespecialiseerd in neuropediatrie en neurologische ontwikkeling van kinderen. Ze maakt deel uit van de Argentine Society of Pediatrics, een entiteit waarmee ze projecten, programma's, workshops en outreach-inspanningen in het hele land ontwikkelt. Haar werk als kinderarts brengt haar ook naar de digitale context in samenwerking met tijdschriften en platforms op het gebied van gezondheid en geneeskunde.

Thumb Author Ana Couñago

Ana Couñago

Psycholoog

Psycholoog en onderwijspsycholoog. Ze heeft ruime ervaring als maker van educatieve programma's en cursussen, als vrijwilliger bij recreatief-educatieve activiteiten, als kinder- en jeugdpsycholoog, als counselor en als informatie verspreider. Ze heeft zich gespecialiseerd in het leren van kinderen in speciale omstandigheden, en ze heeft daarom gewerkt met verschillende praktijken en organisaties die psycho-pedagogisch werk uitoefenen.

Thumb Author Andrés Felipe Cardona Lenis

Andrés Felipe Cardona Lenis

Leraar Lichamelijke Opvoeding en Sport

Diploma Lichamelijke Opvoeding en Sport. Hij heeft ervaring als onderwijzer en als schrijver van artikelen over lichamelijke en psychische gezondheid. Hij heeft programma's ontworpen voor jongeren en volwassenen om het gebruik van vrije tijd op een gezonde manier te verbeteren. Hij heeft ook deelgenomen aan sport outreach conferenties en seminars.

Thumb Author Valeria Sabater

Valeria Sabater

Psycholoog

Psycholoog en schrijver. Ze heeft zich gespecialiseerd in neurocreativiteit, emotionele intelligentie en coaching. Ze heeft gewerkt als contentschrijver, redacteur, trainer en klinisch psycholoog. Ze is de auteur van verschillende boeken, waaronder Los lobos de la aldea Serieva (2015). Ze is ook een facilitator van cursussen en programma's met betrekking tot wellness.

Thumb Author Arantza Martín Becerro

Specialist in informatie- en documentatiebeheer. Arantza Becerro heeft gewerkt als bibliothecaris, documentalist, consultant, maker van programma's voor de omgeving van kinderen en als staatsfunctionaris (een baan die ze momenteel uitvoert). Ze heeft ook ervaring als content schrijver, met name op het gebied van moederschap, ouderschap en onderwijs.

Thumb Author Leidy Mora Molina

Leidy Mora Molina

Verpleegkundige

Verpleegkundige gespecialiseerd in kindercardiologie en arbeidszorg. Ze is hoogleraar aan de Rómulo Gallegos Experimental University en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verpleegkunde. Ze werkt ook als verspreider door het schrijven en redigeren van artikelen over zwangerschap, moederschap en ouderschap.

Thumb Author Laura Ruiz Mitjana

Kinder- en jeugdpsychologe gespecialiseerd in leerstoornissen. Ze werkte als klinisch psycholoog, als programma-ontwerper, als counselor, als counselor voor psycho-educatieve richtlijnen en als manager van educatieve projecten gericht op kinderen en jongeren. Ze combineert haar werk met schrijven, maar ook met het publiceren van artikelen die betrekking hebben op haar vakgebied.

Thumb Author María José Roldán

María José Roldán

Psychopedagoog

Onderwijspsycholoog met ruime ervaring in het samenwerken met kinderen en jongeren met leerproblemen. Ze heeft ook gewerkt met jongeren die moeite hebben zich aan te passen aan hun schoolcyclus, naast een lange carrière als redacteur, editor en coördinator van digitale inhoud.

Thumb Author Natalia Cobos Serrano

Natalia Cobos Serrano

sociaal pedagoog

Sociaal werker. Ze heeft ervaring met interventieprogramma's voor kwetsbare gezinnen, het ontwerpen van sociaal-educatieve programma's en als gezinsbemiddelaar en counselor. Ze is al meer dan 7 jaar vrijwilliger bij het Rode Kruis Spanje en werkt momenteel als hoogleraar Community Services in de Junta de Castilla y León.

Thumb Author Marta Guzmán

Marta Guzmán

Voedingsdeskundige