Baby’s

Alles wat je moet weten over de ontwikkeling van je baby vanaf de geboorte tot 24 maanden. We zullen dingen met je delen die je in gedachte kunt houden en geven een heleboel geweldige tips over voeden, wassen, kleding en om je baby te stimuleren. Jij Bent Mama zal een behulpzame gids zijn voor jou als nieuwe moeder om goed met deze nieuwe fase van je leven om te gaan op de plezierigste manier.

Zomerkleding voor pasgeboren baby’s

Wanneer de zomer zich aanbiedt met zijn hogere temperaturen, zijn we geneigd om luchtige kleding te dragen en te genieten van de zon. Maar geldt dezelfde regel, wanneer het op baby’s aankomt?Wat is gepaste zomerkleding voor pasgeboren baby’s?

De voordelen van zwemmen tijdens de zwangerschap

Zwemmen tijdens de zwangerschap is een enorm gezonde vorm van beweging. Wanneer je wacht op de komst van je kleine, vind je het waarschijnlijk fijn om te weten dat zwemmen een veilige sport is om te beoefenen tijdens je zwangerschap.

De voordelen van korte namen voor je kind

Je baby een naam geven is zonder twijfel een van de meest leuke dingen wanneer jullie in verwachting zijn. In dit artikel geven we je twee lijsten en de voordelen van korte namen voor je kind die je wellicht inspireren.

Wanneer zetten baby’s hun eerste stapjes?

Als er een moment is dat ouders zich altijd zullen herinneren, is het wanneer hun kind begint te lopen. Als je dit weet, begrijp je waarom ouders er zo naar uit kijken. Daarom zijn veel ouders ongeduldig en willen ze…

Verschillende type babyhuiltjes onderscheiden

Ervaren ouders weten dat hun baby’s niet altijd op dezelfde manier huilen. Wanneer je hulp nodig hebt om de boodschap van je kind te begrijpen, let dan op de verschillende type babyhuiltjes die we hieronder beschrijven.