5 beroemdheden met een groot gezin

Grote gezinnen zijn als een feest, vol gelach, spelletjes, verschillen en van elkaar leren. Kijk vandaag met ons mee terwijl we een kijkje nemen in de levens van een paar beroemdheden met grote gezinnen.
5 beroemdheden met een groot gezin

Geschreven door Naí Botello

Laatste update: 22 december, 2022

We zien tegenwoordig steeds meer beroemdheden met een groot gezin. Het is natuurlijk niet altijd gemakkelijk om in de publieke belangstelling te staan. Veel bekende personen hebben de neiging om hun families en huizen als een toevluchtsoord te gebruiken.

Hierdoor kunnen ze een eenvoudiger leven leiden en blijven ze meer in contact met de realiteit. Dat is het geval bij bijvoorbeeld Angelina Jolie, die een groot gezin heeft dat gedeeltelijk het gevolg is van onbaatzuchtige inspanningen.

Een aantal beroemde mensen hebben een groot gezin alleen omdat ze dat kunnen. Maar ongeacht het motief achter hun beslissing, grote gezinnen hebben gewoon de neiging om onze aandacht te trekken. Vandaag gaan we het dus eens hebben over een paar beroemdheden en hun grote gezin.

Beroemdheden met een groot gezin

Tegenwoordig worden gezinnen die bestaan uit een moeder, vader en minstens 3 kinderen als groot beschouwd. Tot ongeveer 1970 bestonden veel kerngezinnen uit zes of zeven gezinsleden.

De tijden zijn echter veranderd. De economische realiteit en de inbreng van vrouwen op de werkplek hebben invloed gehad. Het aantal leden waaruit het gemiddelde gezin bestaat is daarom aanzienlijk afgenomen.

Er zijn echter veel beroemde families die zich niet aan deze trend houden. Natuurlijk, met hun genereuze jaarlijkse inkomsten, kunnen ze het zich veroorloven om grote gezinnen te onderhouden en fulltime kindermeisjes in te huren.

Het is geen verrassing dat deze beroemde persoonlijkheden besluiten om meer dan drie kinderen te hebben. Dus laten we een paar van de meest opvallende families bekijken.

5 beroemdheden met een groot gezin

1. Julio Iglesias

Zanger Julio Iglesias, vader van de zanger Enrique Iglesias, is een van de Spaans-Amerikaanse beroemdheden met een van de grootste gezinnen. Julio heeft in totaal 8 kinderen, drie uit zijn eerste huwelijk met Isabel Preysler. Zijn andere vijf kinderen werden geboren bij zijn tweede vrouw, Miranda Rijnsburger.

We moesten dit gezin zonder twijfel in onze lijst opnemen.

2. De familie Beckham heeft ook een groot gezin

De familie Beckham
Bron: Instagram @davidbeckham

De Beckhams zijn niet alleen een voorbeeld van een groot gezin, maar ook een stabiel gezin. David en zijn vrouw, Victoria Beckham worden praktisch als royalty gezien in Engeland.

David is over de hele wereld bekend door zijn carrière als voetballer. Victoria is ook bekend door haar carrière als zangeres, zakenvrouw, modeontwerpster en model. Dankzij hun talent en hun harde werk beschikken ze over voldoende middelen om voor hun kinderen te zorgen.

Hun huishouden bestaat uit vier kinderen. Ze hebben drie jongens: Brooklyn, Romeo en Cruz. Hun jongste, een meisje, heet Harper. Met vier prachtige kinderen hebben ze de lijst met grote beroemde gezinnen bereikt.

3. De gebroeders Baldwin

Natuurlijk, wie heeft er nog nooit van de Baldwin-broers uit Hollywood gehoord! Al tientallen jaren staan de Baldwins in de schijnwerpers, omdat ze in een aantal films een belangrijke rol hebben gespeeld.

Alec, Daniel, William en Stephen zijn de beroemdste broers van de familie. Ze hebben echter ook 2 zussen: Elizabeth en Jane Anne.

Een aantal van hun kinderen beginnen ook bekend te worden. Ireland, de dochter van Alec Baldwin en Kim Basinger, is een beroemd model. Haar nichtje, Hailey, dochter van Stephen Baldwin, is ook een model. Ze heeft de laatste tijd extra aandacht van de pers gekregen door haar relatie met Justin Bieber.

Met hun gulle jaarlijkse inkomsten kunnen beroemdheden het zich veroorloven om grote gezinnen te onderhouden en fulltime kindermeisjes in te huren.

4. De familie Kardashian-Jenner

De Kardashians staan misschien bovenaan de lijst als het gaat om high-profile families. Hun moeder, Kris Jenner, zou daar waarschijnlijk de eer voor moeten krijgen. Uit haar eerste huwelijk met advocaat Robert Kardashian werden haar eerste vier kinderen geboren – Kourtney, Kim, Khloé en Rob.

Terwijl ze getrouwd was met haar tweede echtgenoot, Bruce Jenner (nu bekend als Caitlyn Jenner), kreeg ze nog twee dochters – Kendall en Kylie. Tegelijkertijd was ze stiefmoeder van Caitlyn’s vier kinderen uit eerdere relaties.

Tijdens de jaren 90 werden de Kardashians enigszins beroemd doordat hun vader OJ Simpson verdedigde in ‘het proces van de eeuw.’

Aan het begin van de eenentwintigste eeuw kreeg hun roem echter een geheel nieuwe dimensie. Dankzij de inspanningen van Kris als manager, begon de wereld ‘Keeping up with the Kardashians’ te volgen.

Via hun reality-show hebben de Kardashian-Jenners een media-emperium gecreëerd dat met miljoenen blijft groeien. Kris heeft nu ook negen kleinkinderen, die allemaal op tv, tijdschriften en internet zijn verschenen.

5. Cristiano Ronaldo

Gezin van Christiano Ronaldo
Bron: Instagram @cristiano

We konden deze lijst niet afmaken zonder een paar wereldberoemde atleten te noemen. Cristiano Ronaldo van het Portugese nationale voetbalelftal staat met 4 kinderen op de lijst. Naast hem op de lijst staan ook de Spaanse speler Cesc Fabregas, die 5 kinderen heeft, en Argentijn Lionel Messi, die er 3 heeft.

Het is duidelijk dat het hebben van een groot gezin een bron van vreugde en geluk is. En voor een aantal van de hierboven genoemde families heeft het ook economische en carrière voordelen.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.