Ik droom ervan mijn prinsesje in mijn armen te hebben

Ik droom ervan mijn prinsesje in mijn armen te hebben
María José Roldán

Beoordeeld en goedgekeurd door de psychopedagoog María José Roldán.

Geschreven door Zuleyvic Adriana Cuicas

Laatste update: 22 december, 2022

Ik kan niet ophouden met me af te vragen hoe mijn prinsesje eruit zal zien. Toen ik erachter kwam dat je een meisje bent, was ik zo opgewonden.

Ik denk aan jou

En nu, elke nacht voordat ik in slaap val, denk ik aan jou. Ik zie de vorm van je gezichtje, je neusje en lipjes. Ik wil zo graag weten of je haar donker of blond is: of je mijn ogen hebt of die van je vader.

Wanneer ik een winkel in ga en babykleertjes zie, stel ik me voor hoe jij eruit zult zien met die kleertjes. Ik denk dat het voortdurend aan je denken bij het moeder-zijn hoort.

Ik vind het geweldig om je bewegingen te voelen en te weten dat je daar bent, levend, wachtend, net als ik. Wachtend op het moment dat we elkaar eindelijk zullen ontmoeten.

Elke avond praat ik met je en liefkoos ik je. Ik weet zeker dat je me kunt horen en dat je begrijpt wat ik zeg. Ik weet dat je hetzelfde voelt.

Je hebt me al laten zien dat je gelukkig bent als ik gelukkig ben. Als ik iets eet dat jij lekker vindt, dans je in mijn buik.

Ik  tel de dagen af

Ik tel de dagen tot ik je zal zien. Ik heb nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn om iets zo immens, zo verhevens en onbeschrijflijk te voelen.

Mijn prinsesje, jij bent de liefde van mijn leven. Niemand zal ooit meer van je kunnen houden dan ik. Zelfs als het leven ons probeert te scheiden, weet ik dat we altijd verbonden zullen zijn door een onzichtbare draad.

Ik wil je hier bij me hebben, hier buiten. Ik wil je in mijn armen wiegen en je tegen mijn borst leggen.

Alles zal ik eraan doen om je te kunnen voeden met de melk die ik voor jou in mijn borst maak. En om me daarbij te helpen, ga ik naar alle lessen zwangerschapsgymnastiek. Ik lees gulzig en neem alle informatie in me op die me zal helpen bij deze prachtige taak.

 Mijn prinsesje, ik kan niet wachten jou te te ontmoeten

Ik kan niet wachten jou te te ontmoeten, mijn prinsesje

Ik wil je de mooiste naam van de wereld geven, omdat je mijn prinsesje bent. Nu al verlang ik ernaar je heerlijke babygeur te kunnen ruiken en je warmte te voelen.

Ik wil je stemmetje horen, je haartjes kammen, je in badje doen en met je spelen.

We hebben nog een lange weg te gaan, dat weet ik wel, maar ik kan me nu al voorstellen dat je naar school gaat. Ik zie je thuis ontbijten en sterk en gelukkig worden.

Alles zal ik doen om al deze droombeelden waar te maken, mijn prinsesje, dat beloof ik je.

Jouw aanwezigheid vult mijn leven met hoop en vreugde. Het helpt me al die onbelangrijke dingen waar ik voorheen aan dacht en me druk over maakte te vergeten. Moeder zijn maakt me een beter mens. En ik ben nu al trots.

Dat is waarom ik zo opgewonden en ongeduldig ben om je te ontmoeten. Ik wil dat je alles ziet wat ik doe om voor jou te zorgen en je net zo gelukkig te maken als jij mij maakt.

“Een ouder is niet iemand die het leven geeft: dat zou te gemakkelijk zijn. Een ouder is iemand die liefde geeft.”

– Denis Lord –

Sinds ik erachter kwam dat jij daar was, in mijn buik, heb je mijn dagen gevuld met positieve gevoelens. Ik probeer goed voor mezelf te zorgen, omdat ik het beste voor jou wil.

Alleen al doordat ik weet dat je in mij groeit, houd ik me nog steviger vast aan het leven. Om jou al het mooie en goede in deze wereld te laten zien.

Ik wil je grootbrengen tot een uitzonderlijke vrouw, met sterke waarden en grote dromen.

Je zult een geweldige vrouw zijn

Je zult een geweldige vrouw zijn

Ik weet zeker dat je een geweldige vrouw zult zijn. Hoewel je vader en ik je ons prinsesje noemen, zullen we je ook zo grootbrengen dat je gewapend zult zijn om eventuele problemen in het leven aan te kunnen.

Elke prinses heeft een krijger in zich. Een krijger die vecht voor haar dromen en voor alles waar ze in gelooft.

Een krijger die problemen onder ogen ziet en zich nooit laat intimideren door anderen en die ik met trots mijn dochter zal noemen.

Ik heb zoveel dingen om over na te denken, om het lange wachten te vullen tot ik jou aan mijn zijde heb. Maar ik heb nu al het gevoel dat ik op de meest bijzondere manier met jou verbonden ben.

Je bent gekomen om mijn leven in iets wonderbaarlijks te veranderen.

Jij bent het licht in mijn leven, prinsesje. Je vult me met een grote vastberadenheid om elke tegenslag die op mijn pad komt te overwinnen.

Daar wil ik je voor danken. Dank voor dat je in mijn buik woont en deel uitmaak van mijn verhaal. Ik hou van jou, met heel mijn hart.  Wellicht ook interessant voor jou

11 dingen om met je dochter te doen gedurende haar hele leven
Je bent mama
Lees het op Je bent mama
11 dingen om met je dochter te doen gedurende haar hele leven

Hier zijn elf dingen die we je aanbevelen om met je dochter te doen gedurende haar leven, zodat jullie een goede band behouden en in de toekomst op...


De inhoud van Je Bent Mama is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Deze informatie vervangt op geen enkel moment de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het beste een betrouwbare specialist raadplegen.