Alles wat je moet weten over Disney+

Kun je je voorstellen dat je kunt genieten van alle Disney-series en -films op hetzelfde platform? Nu is het mogelijk met Disney+!
Alles wat je moet weten over Disney+

Laatste update: 10 september, 2021

Het Disney+ platform had niet op een beter moment kunnen komen. Dankzij dit platform kunnen veel Disney-liefhebbers genieten van alle inhoud van dit geweldige bedrijf.

In de moeilijke tijd waarin we ons bevinden, verzekeren we je dat een van de beste manieren om tijd met je gezin door te brengen, via dit geweldige platform is.

De inhoud waarvan je kunt genieten op Disney+

Het eerste dat je moet weten, is dat Disney+ momenteel een gratis abonnement van een week biedt voor iedereen die alle inhoud wil kennen die het te bieden heeft. Dit is een geweldig alternatief voor degenen die niet helemaal overtuigd zijn of die duidelijk willen weten wat ze krijgen voordat ze zich abonneren.

Nadat je je profiel hebt aangemaakt, zal je zien dat het Disney+ platform honderden Disney films aanbiedt. Daarnaast heeft het ook films geproduceerd door Pixar, evenals vele saga’s, waaronder het Marvel Cinematic Universe en Star Wars.

Daarnaast is National Geographic ook beschikbaar op dit fantastische platform. Dit is een geweldige manier voor kinderen om te leren via de meegeleverde documentaires en series over de natuur, de aarde of de evolutie van de wereld.

Coco van Pixar

Meer inhoud waarvan je kunt genieten

Ondanks de honderden films en series die al beschikbaar zijn, heeft Disney+ aangekondigd dat het beetje bij beetje meer content aan het platform gaat toevoegen. Het blijft dus de komende maanden groeien.

Een van de dingen die het meest opvalt aan het Disney+ platform is dat het alle fantastische korte films van Pixar heeft.

Een selectie van de beste opties bij Disney+

Dit geweldige platform bevat een groot aanbod van honderden films en series. Disney is zich er duidelijk van bewust dat afwisseling de sleutel is. Via dit platform wilde Disney al zijn volgers verenigen, ongeacht of ze van prinsessen houden of meer van sterrenstelsels houden.

Als je bijvoorbeeld een grote fan bent van The Simpsons, biedt het platform 30 seizoenen van de serie. Sterker nog, binnenkort wordt ook het laatste seizoen toegevoegd aan het aanbod, seizoen 31.

Aan de andere kant zijn alle Disney klassiekers, degene waar je altijd van hield toen je klein was, verkrijgbaar in fantastische kwaliteit.

Star Wars-fans hebben geluk, want het platform bevat een originele serie genaamd De Mandalorian, die is geïnspireerd op de wereld van Star Wars en alle mogelijke records in de Verenigde Staten breekt.

Hoe kun je het platform gebruiken

Disney+ is noch het eerste, noch het laatste platform met dit soort digitale inhoud. Daarom lijkt het sterk op platforms zoals Netflix, Amazon Prime of HBO Max.

De mogelijkheid om verschillende profielen te maken, de overgrote meerderheid van de inhoud te downloaden voor offline kijken of suggesties op basis van de inhoud die je hebt gezien, zijn enkele van de opties die het platform biedt.

De Mandalorian van Lucasfilm

Ouderlijk toezicht bij Disney+

Hoewel Disney films en series geschikt zijn voor alle doelgroepen, bestaat een groot deel van dat publiek uit kinderen. Om deze reden, en om ervoor te zorgen dat ze het platform op een volkomen veilige manier kunnen gebruiken, heeft het platform besloten om ouderlijk toezicht toe te voegen.

Je kunt deze optie inschakelen in het profiel dat je hebt aangemaakt voor elke persoon die het platform gebruikt. Het enige dat je hoeft te doen, is de optie ‘Kinderprofiel’ in te schakelen. Op deze manier kunnen je kinderen alleen de inhoud zien die voor hen geschikt is. Het elimineert dus de mogelijkheid dat ze iets ongepasts downloaden.

Een ideaal platform dat wil concurreren met Netflix

Momenteel is Netflix zonder twijfel het meest gebruikte digitale platform met de meeste abonnees ter wereld. Disney+ is er echter om te blijven, omdat het goed werkt met de inhoud die het biedt.

Het grote voordeel is dat Disney+, in tegenstelling tot Netflix, veel content voor kinderen biedt. Deze inhoud is echter ook gericht op een volwassen publiek. Dit komt omdat de series en films geschikt zijn voor alle soorten publiek en iedereen aan hun kindertijd herinnert. Wellicht ook interessant voor jou

7 films van Disney uit 2019 om te kijken
Je bent mama
Lees het op Je bent mama
7 films van Disney uit 2019 om te kijken

Van katachtige koningen tot ijsproducerende koninginnen, 2019 zit vol met nieuwe films van Disney waar iedereen van kan genieten.


De inhoud van Je Bent Mama is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Deze informatie vervangt op geen enkel moment de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het beste een betrouwbare specialist raadplegen.