Ik kan niet stoppen mij voor te stellen hoe je zult zijn

Ik kan niet stoppen mij voor te stellen hoe je zult zijn

Laatste update: 03 augustus, 2018

De lang verwachte en gewenste dag is daar: de test is positief! Dit resultaat is een droom die uitkomt en markeert het begin van een geweldige en spannende reis van 9 maanden waarbij ik onvermoeibaar zal zijn. Vanaf dat moment zal ik niet kunnen stoppen met over je te dromen en me voor te stellen hoe je zult zijn. 

Het eerste consult met de specialist vindt plaats. Ik beloof aan elke gegeven aanwijzing te zullen voldoen. Ik beloof om deze ruwe diamant te beschermen en hem te polijsten met mijn diepste liefde. Liefde die recht uit mijn hart komt. Mijn hart dat nu barst van vreugde.

Lieve kleine baby, ik kan niet stoppen met naar mijn buik te kijken, denkend dat ik je binnenkort zal zien groeien in deze wereld. Mijn lichaam zal tot dan jouw wieg zijn. Ik zal je dag en nacht wiegen en de zoetste slaapliedjes zingen. Eindeloze gesprekken zal ik met je voeren. Jij, mijn beste vriend en mijn meest trouwe en loyale metgezel.

Ik kijk er zo naar uit om deze zwangerschap te ervaren. Elke seconde zal ik genieten van dit proces. Met heel mijn hart hoop ik dat ik je in mij zal voelen bewegen. Dat ik het leven ervaar, wetende dat je kleine lichaam zich in mij ontwikkelt en groeit.

Zie mij als je schuilplaats, je trui, je natuurlijke voeding. Allemaal perfect ontworpen door de natuur voor jou, de belangrijkste persoon in mijn leven. Droom en stel voor hoe jouw dagen en nachten zullen zijn. Stel je mij, jouw moeder voor en weet dat je gelukkig en compleet zult zijn aan mijn zijde.

Ik ben zo benieuwd hoe je zult zijn

Ik ben benieuwd hoe je zult zijn

Ik heb dezelfde mening als mijn dierbaren, en dat is dat het belangrijkste jouw gezondheid en welzijn is. Daarom wordt je geslacht en het voorstellen van je gezicht van tweede belang. Ik garandeer je eeuwige liefde, het maakt niet uit hoe je in de wereld komt. Jongen of meisje, bruin haar of blond, het maakt allemaal niet uit.

Ik kan echter nog steeds niet stoppen met aan je te denken, aan je komst, onze eerste interactie, aan je geur, je gezicht en de zachtheid van je huid. Ik probeer je mij voor te stellen hoe je zult zijn en je te kennen voordat je er bent om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen.

Denkend aan je kleine vingertjes, je mollige buikje en je kleine tandloze glimlach. Ik word overweldigd door je mij in gedachte voor te stellen, genietend van de gedachte je in mijn armen te houden. Het is waar dat ik tijdens deze momenten niet kan ophouden mijn buik te strelen terwijl ik aan je denk en mij voorstel hoe je zult zijn.

De gedachte aan jou als je op mijn borst ligt te slapen en aan je eerste glimlach doet mijn hart smelten. Ik stel me voor dat ik je kleine voetjes met kusjes bedek. Voetjes waarmee je snel je eerste stapjes zult zetten.

Jij bent de meest perfecte droom

Vanaf de dag dat ik hoorde dat je in mijn leven zou komen wist ik dat veel dingen binnenkort zouden veranderen. Niets maakt mij gelukkiger dan over die veranderingen na te denken.

Ik zal deze taak, die mij zal vormen als persoon, met liefde en respect op mij nemen. Een vrouw voelt zich verjongd als ze haar hart haar lichaam laat verlaten zodra ze moeder wordt.

Tekening: moeder met baby in haar buik

Vandaag ben jij mijn meest perfecte droom geworden. Een droom die ondenkbare en voorheen onbekende gevoelens en sensaties laat ontwaken.

In jou zit al mijn hoop en je bent de perfecte basis om al mijn dromen waar te maken.

Jij bent een leraar die door God is gezonden om mij te laten zien hoe het meest intense geluk te kennen en te beleven. Ondanks angst of twijfel waarover ik mij druk kan maken weet ik dat jij mij kracht en dapperheid zal geven. Je zult me kracht geven om elke hindernis te overwinnen die zich tijdens mijn moederschap voor zouden kunnen doen.

Ik wil jouw lach zien wanneer ik lach. Ik wil je handlanger en vertrouwelinge zijn. Het wonder van het leven is echt geweldig. Ik wil je alles geven wat je nodig hebt om van jou het gelukkigste kind van de wereld te maken.

Mijn kind, jij bent nu de meest intense wens die binnen in mij leeft. Mijn reden om te leven, de motor die mij drijft om door te gaan. Jij bent de meest effectieve en sterke drijvende kracht.

Bedankt voor de manier waarop je mij al vanaf de eerste minuut verbaast. Neem je tijd, ik zal zolang het duurt op je wachten want ik weet dat je elke minuut waard zult zijn.  Wellicht ook interessant voor jou

Waarom is het moederschap zo anders bij je tweede kind?
Je bent mamaLees het op Je bent mama
Waarom is het moederschap zo anders bij je tweede kind?

Je eerste zwangerschap ligt achter je en je bevind je opnieuw in dezelfde situatie, behalve dat er een groot verschil is: dit is niet je eerste kee...