Wanneer de liefde van mijn leven komt...

Op die dag zal ik de ware betekenis kennen van liefde, opoffering en toewijding
Wanneer de liefde van mijn leven komt...
Elena Sanz Martín

Beoordeeld en goedgekeurd door de psycholoog Elena Sanz Martín.

Laatste update: 22 december, 2022

Ik kan maar niet stoppen met nadenken over hoe alles zal zijn wanneer de liefde van mijn leven eindelijk komt. De dagen gaan voorbij en de bezorgdheid groeit op het ritme van mijn baarmoeder.

Ik kan niet stoppen om me voor te stellen hoe mijn baby eruit zal zien. Met heel mijn hart verlang ik ernaar mijn baby’tje in mijn armen te hebben.

De dagen worden gekenmerkt door geluk en de zuiverste, ware liefde. Maar het wachten lijkt eindeloos.

Maar dat is toch ook logisch! Denk eens aan wat ik over een paar dagen, weken, maanden allemaal krijg, wat de toekomst mij zal brengen. Ik kan niet stoppen met dromen jou in mijn armen te hebben.

Zodra de liefde van mijn leven komt, zal alles veranderen, en wel ten goede. Op die dag zal ik de ware betekenis kennen van liefde, opoffering en toewijding.

Wanneer ik je eindelijk in je oogjes kan kijken, weet ik dat ik een geluk zal ervaren, groter dan ik ooit gevoeld heb.

Zodra ik die eerste tandenloze glimlach zie, zal ik in de wolken zijn. Het zal voelen alsof ik de hemel met mijn eigen handen kan aanraken.

De wonderen en mysteries van het leven zullen eindelijk aan mij onthuld worden. Ik zal al mijn vertrouwen stellen in mijn kracht en moed als vrouw en als moeder.

Voor altijd de liefde van mijn leven

Wanneer de liefde van mijn leven komt, zullen mijn hoop en dromen nieuw leven worden ingeblazen. Het is dan dat ik zal beginnen te begrijpen dat het leven mooi is en voelen dat de hele wereld mij toelacht.

Ik wed alles of niets op de toekomst terwijl ik erop vertrouw dat niets machtiger is dan het heden.

Voor altijd de liefde van mijn leven

Ik zal mijn best doen om van het hier en nu te genieten. Wanneer de kinderen opgroeien, vliegt de tijd vliegt in een ongelooflijk tempo.

Ik zal elk moment en elke stap koesteren om onze gedeelde geschiedenis te schrijven in het boek van ons leven.

 Wanneer je eindelijk op de wereld komt, zul je me vervullen met je puurheid, je frisheid en je onschuld. Ik zal altijd oprecht naar je  zijn.

Ik zal veldslagen winnen om jou de beste opvoeding te geven. Je zult de zoetste troost van mijn wezen worden.

Wanneer jij – mijn bijzondere mensje – komt, zal ik je mijn eeuwige liefde beloven.

Ik zal je al mijn geduld, vasthoudendheid en doorzettingsvermogen geven. Ik beloof het, ik zal het nooit moe worden om mijn baby te knuffelen en al zijn wonden te helen.

Er zullen altijd kusjes zijn in onze dagelijkse routine van liefde en tederheid.

Jouw liefde zal mijn kracht zijn

Jouw liefde zal mijn kracht

Wanneer mijn baby wordt geboren, zal ik kracht putten uit alles om mij heen. Ik zal mijn moed ontdekken in elke uitdaging. De inentingen, het huilen en de eerste momenten van niet-bij-elkaar-zijn zullen ons hart breken.

We zullen moeten leren hoe we daarmee om moeten gaan, in ruil voor de mooiste band die bestaat tussen twee mensen.

Ik beloof een eindeloze bron van motivatie voor je te zijn.Onze band zal ik zegenen met het grootst mogelijke vertrouwen in jou en in jouw capaciteiten. Je successen of mislukkingen zullen mij nooit verblinden. Je inspanningen, die zal ik altijd als waardevol zien.

Er is niets machtigers dan die speciale band tussen ons. Wat wij voor elkaar voelen, onze liefde, zal bergen kunnen verzetten.

Er zal nooit beter gezelschap zijn dan dit kleine zonnetje; en ik zal zijn vriend en onvoorwaardelijke handlanger zijn.

En wat als het leven ons verrast met zijn onverwachte wendingen? Wat als dingen niet gaan zoals gepland?

Het enige dat ertoe doet is het feit dat we alles samen kunnen onder ogen zien. Omdat, wanneer mijn kind komt, ik weet dat hij of zij de liefde van mijn leven zal zijn.


Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.