8 eenvoudige kapsels voor moeders zonder tijd

Genieten van het moederschap en tegelijkertijd zorgen voor je uiterlijk kan soms een onmogelijke missie lijken. Gelukkig hebben moeders tegenwoordig veel opties om hun uiterlijk bij te houden terwijl ze heel weinig tijd investeren.
8 eenvoudige kapsels voor moeders zonder tijd

Laatste update: 25 juli, 2018

In dit artikel willen we je een lijst van eenvoudige kapsels voor moeders laten zien, die zelfs de drukste moeder kan maken.

Het is normaal om er op onze best uit te willen zien, waar we ook zijn. Maar als we een kleine baby hebben om voor te zorgen, lijkt de tijd die we aan onszelf kunnen besteden spoorloos te verdwijnen.

Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke stijl. Zowel kort als lang haar heeft zijn voordelen, maar ook hun uitdagingen als het gaat om styling.

Wat je voorkeuren ook zijn, er zijn kapsels voor moeders, waarmee je er altijd fris uitziet en die gemakkelijk te maken zijn.

4 eenvoudige kapsels voor moeders met korter haar

Vlecht achter op het hoofd

1. Vlechten

Vlechten zijn altijd een goed idee als je haast hebt en er zijn allerlei variaties waar je mee kunt spelen.

Je kunt een simpele vlecht langs de achterkant van je nek doen of een vlecht met al je haar aan één kant.

Je kunt ook kiezen voor twee vlechten, één aan elke kant. Als je meer kundige vingers hebt, dan kun je je haar invlechten.

Een andere optie is om een ​​kleine Franse vlecht aan één kant te maken, met alleen het haar van boven je voorhoofd. Dit is trouwens ook een geweldige manier om je pony uit je gezicht te houden.

Werk de vlecht af met een schuifspeldje boven je oor. Je kunt de rest van je haar los laten hangen of in een lage paardenstaart of knot doen voor een meer romantische (en praktische) look.

Als je een meer charmante uitstraling wilt, kun je kiezen voor prinsessen-vlechten. Maak twee kleine vlechten, één aan elke kant van je hoofd, met alleen het haar dat je gezicht omlijst.

Verbind de twee vlechten achterop je hoofd om een ​​enkele vlecht te vormen. Laat de rest van je haar los hangen.

Het maakt niet uit hoe je je haar vlecht, dit zal je zeker een frisse, zorgeloze en natuurlijke uitstraling geven.

2. Boblijn

Dit korte kapsel is populair bij beroemdheden. Het is ideaal voor moeders met recht, glad haar, hoewel moeders met krullend en golvend haar het net zo goed kunnen hebben.

Bij deze stijl wordt het haar aan de achterkant korter geknipt en aan de bovenkant iets langer gehouden – meestal ongeveer een kinlengte.

Deze stijl past uitstekend bij een pony net boven je wenkbrauwen, maar je kunt ook zonder pony gaan.

3. Pixie kapsel

Deze korte stijl is ideaal voor praktische moeders. Het is één van de eenvoudigste kapsels voor moeders zonder tijd.

De stijl bestaat uit het kort knippen van het haar aan de zijkanten en de achterkant, maar laat het een beetje langer bovenop, met een pony.

Wat de pony betreft, symmetrie is optioneel. Je kunt ze kort, lang of gelaagd laten, recht naar beneden of opzij.

4. Kroon

Je kunt eenvoudig een kroon haarstijl creëren die er fantastisch uitziet. Alles wat je nodig hebt is een grote elastische hoofdband die als een tiara om je hoofd past. Het moet gaan van ongeveer 5 centimeter vanaf je voorhoofd, tot aan je nek.

Zodra je de elastische band op je hoofd hebt geplaatst, begin je je haar eromheen te wikkelen, naar binnen toe, beginnend bij je slapen.

Doe dit met al je haar om een ​​soort kroon rond je hoofd te creëren.

2 eenvoudige kapsels voor moeders met lang, steil haar

1. Gevlochten kroon

Maak een dunne vlecht vanaf de achterkant van je slaap. Herhaal het proces aan de andere kant.

Als je beide vlechten hebt gemaakt, wikkel je ze om elkaar heen en vorm je een soort kroon achter op je hoofd. Laat de rest van je haar los hangen.

Je kunt ook een lint of een koordje in de vlechten weven die overeenkomt met wat je op dat moment draagt.

2. Vastgeknoopte paardenstaart

Deze variant van de halve paardenstaart is prachtig en gemakkelijk te maken. Deel je haar naar een kant of in het midden. Pak een stukje haar van elke kant – ongeveer net zoveel als je zou doen voor een halve paardenstaart.

Houd een haarlok in elke hand en knoop een eenvoudige knoop, net alsof je een paar veters vastmaakt.

Zodra je de knoop hebt gemaakt, voeg je de plukken bij elkaar. Houdt de knoop op zijn plaats met haarspelden die hetzelfde zijn als je haarkleur.

2 eenvoudige kapsels voor moeders met lang, krullend haar

Vrouw met krullend haar

Drukke moeders met krullend haar kunnen spelen met hun uiterlijk met behulp van vlechten. Vlechten helpen om je haar een netter uiterlijk te geven en kunnen enkele dagen blijven zitten.

1. Vlecht aan één kant

Deze stijl is ideaal voor vrouwen met een ronder gezicht. Het enige wat je hoeft te doen is je haar naar één kant te vlechten zodat het naar de voorkant van een schouder valt. Je kan kiezen voor een eenvoudige vlecht, Franse vlecht, visstaart, enz.

2. Franse vlechtkroon

Hierbij vlecht je je haar in een Franse vlecht, werkend van de ene kant naar de andere over de achterkant van je hoofd. Je kunt de rest van je haar los laten hangen of in een paardenstaart of knot binden. 


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.