Moeder zijn is een geweldig geschenk

Het moederschap is een geschenk en zal het leven van de moeder voor altijd veranderen.
Moeder zijn is een geweldig geschenk

Laatste update: 13 februari, 2019

Alleen de moeders onder ons begrijpen wat een geweldig geschenk het moederschap is. Een vrouw is werkelijk voldaan als ze kinderen heeft.

Dit heeft niets te maken met haar professionele ambities of met de revolutionaire vooruitgang in gendergelijkheid. Niet omdat deze niet belangrijk zijn. Dat zijn ze wel. En als moeders zouden we in feite allemaal moeten vechten voor vrouwen om een gelijke behandeling te krijgen op alle gebieden van het leven.

De bevrediging die een vrouw echter heeft als ze het geweldige geschenk van het moederschap ervaart, kan nergens mee vergeleken worden. Er is niets zoals het gevoel dat je krijgt als je leven geeft aan een nieuw ziel.

Dit is de meest wonderbaarlijke prestatie van de natuur. Het is ook het onoverkomelijke hoogtepunt van het leven van een vrouw. Vrouwen hebben een geweldig geschenk gekregen om dit mogelijk te maken. Om getuige te zijn en protagonist te zijn van het wonder dat in hen groeit

In iedere vrouw die binnenkort een moeder wordt, bevindt zich een bevruchte cel die de mysteriën van het leven bevat die over negen maanden werkelijkheid worden. Deze 266 dagen zijn een mijlpaal voor ieder zwanger koppel.

Als ze een baby draagt, voelt een vrouw met haar eigen lichaam iedere verandering, ontwikkeling, pijnscheut, vreugdesprong of teken van leven. Uit de moeder komt een intelligent en mooi kind met het bewustzijn en de mogelijkheid om de wereld te veranderen.

En de persoon die bevallen is van dit kind weet dit het beste van allemaal. Want de baby heeft haar al veranderd.

 

Moeder en dochter

Het geweldige geschenk van moederschap

De beste manier voor een vrouw om een ervaring zo intens als deze te benaderen is met dankbaarheid. Wees dankbaar voor het geschenk dat je gekregen hebt. Dit zal je helpen om dat unieke gevoel van moederliefde in je aan te wakkeren. De liefde die een moeder voelt voor haar kind, stelt haar in staat om de hele wereld aan te kunnen als het nodig is.

Leven schenken geven een vrouw echte voldoening. Dit klinkt misschien als onzin als je het zelf niet meegemaakt hebt. Het is het moederschap echter dat een vrouw volkomen volwassen laat worden.

Moeders hebben het meest waardevolle geschenk dat er is ervaren. De kans om leven te schenken en de ervaring ervan zijn hetgeen waardoor de moeder groeit en zich voorbereidt om de baby te beschermen.

De veranderingen, die komen met het geschenk van het moederschap, helpen vrouwen om zich voor te bereiden om de opofferingen, worstelingen, vermoeidheid, inspanning en plezier aan te kunnen. Een proces dat daartegenover ook rust en optimisme brengt.

Moeder schilderij

Moederschap leidt tot groei

Door het moederschap te ervaren, is iedere vrouw zich bewust van een nieuwe sensatie. Het stroomt constant door je heen. De liefde van een moeder, die dankbaar is voor haar geschenk, kent geen grenzen.

Het geweldige geschenk van moederschap laat je de schoonheid van het leven observeren en waarderen. Het wordt duidelijker dan ooit uitgedrukt door middel van de groei van je eigen kind. Iedere dag is dit de vonk die je hoop voor de toekomst aansteekt.

Er is geen lach in de wereld meer oprecht dan die op het gezicht van een moeder verschijnt als ze haar kind ziet. Ze heeft zich nog nooit zo gelukkig gevoeld dan nu ze een kind heeft, een klein mensje die haar met haar hele wezen eraan herinnert dat het moederschap een geweldig geschenk is.

Vanaf de dag dat deze vrouw weet dat ze moeder gaat worden, begint ze aan een reis. De bestemming is niet de geboorte: het gaat verder dan dat. Bovendien, moeder zijn betekent voor een baby zorgen, wiens toekomst afhangt van de ouders.

En zo realiseert iedere vrouw zich dat het geschenk dat ze ontvangen heeft met een enorme verantwoordelijkheid komt. Het komt met hard werken en opofferingen, allemaal met plezier gegeven uit een oneindige liefde die alleen een moeder kan geven.