9 x de mooiste cadeaus voor Moederdag

Op Moederdag zetten we alle moeders in het zonnetje. Laat je verwennen en geniet van jouw dag!
9 x de mooiste cadeaus voor Moederdag

Laatste update: 08 mei, 2022

Op Moederdag vieren we alle fantastische moeders in ons leven. Onze eigen moeders, zussen, tantes en grootmoeders. Allemaal worden ze op Moederdag in het zonnetje gezet. Dit zijn daarom de negen mooiste cadeaus om te laten zien dat we van ze houden.

1. Zelfgemaakte knutsels

Een zelfgemaakte knutsel van een kind of kleinkind is toch wel het mooiste dat je een moeder kan geven. Niet alleen geef je een moeder hiermee een tastbare herinnering. Ook de zorg en aandacht die eraan zijn besteed vormen het cadeau dat je als moeder krijgt.

2. Lekkere maaltijd

Een heerlijke maaltijd die met zorg is samengesteld kunnen moeders ook enorm waarderen. Zeker als zij degenen zijn die het vaakst in de keuken staan. Even niet hoeven bedenken wat je gaat klaarmaken en zomaar aan tafel kunnen aanschuiven, is een fantastische traktatie.

3. Datgene wat ze mooi vindt

 

Een mooie armband voor moederdag

Waarschijnlijk ben je als moeder vooral voor anderen aan het zorgen en koop je minder vaak iets voor jezelf. Hoe fijn is het dan om iets te krijgen dat met zorg voor je is uitgezocht? Verras je moeder met een leuke tas, een mooie edelsteen hanger of vriendschapsarmband, of een grote vaas die ze altijd al wilde hebben.

4. Nostalgische items voor Moederdag

Moeders kunnen heel blij worden van items waar ze goede herinneringen aan hebben. Geef haar daarom een plaat van haar favoriete band, een vriendschapskettinkje of vintage theekopjes gevuld met haar favoriete snoep. Ook leuk zijn nostalgische koffiekopjes met een kaarsje erin.

5. Mini spa

Niets heerlijker dan als moeder verwend te worden met een mini spa. Geef moeder een setje met producten waarmee ze zich in de badkamer kan terugtrekken en kan genieten van een verkwikkende douche, een ontspannend bad en een inwrijving met een geurende olie of lotion. Denk ook aan een geurkaars voor sfeer en een aangename geur.

6. Geef koffie of thee voor Moederdag

Koffie voor moeders die dol zijn op koffie

Is moeder een echte koffieleut of kan ze erg genieten van een kopje thee? Verras haar dan met koffie in bijzondere smaken of een uitgebreid theepakket met verschillende soorten thee. Of denk aan opwekkende thee voor in de ochtend en rustgevende thee voor het slapengaan.

7. Alles voor een filmavondje

Een fantastische verwennerij voor moeders is een filmavondje met alle ingrediënten voor een geslaagde avond. Dat kan een bioscoopbon zijn inclusief een hapje en een drankje, maar denk ook eens aan een filmavondje thuis.

Geef haar een zachte deken, serveer haar favoriete drankje en snack of verras haar bijvoorbeeld met een lekkere maaltijd voor op de bank.

8. Tegoedbon voor klusjes

Moeder zal ook blij zijn met een tegoedbon voor hulp bij klusjes in huis of in de tuin. Denk aan de was doen, boodschappen ophalen of een pakketje wegbrengen. Als moeder is het ontzettend fijn om iets uit handen te kunnen geven.

9. Verras haar op Moederdag

Er zijn dus talloze manieren om moeder te verrassen. Zeem de ramen, maak het bed op en leg leuke kussens en een lief briefje neer, verwijder onkruid tussen de stenen of plaats een vaas met bloemen op tafel.

Verplaats je in haar en bedenk waar ze het meest blij van wordt. Zo zorg je voor een Moederdag die je moeder niet snel zal vergeten. Wellicht ook interessant voor jou

Ik ben dankbaar voor de chaos van het moederschap
Je bent mama
Lees het op Je bent mama
Ik ben dankbaar voor de chaos van het moederschap

Als je een moeder bent, weet je alles over de chaos van het moederschap. Ontdek alle redenen waarom je daar dankbaar voor kunt zijn.


De inhoud van Je Bent Mama is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Deze informatie vervangt op geen enkel moment de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het beste een betrouwbare specialist raadplegen.