Wat er met mij gebeurt als je lacht
Mijn kind, je hebt geen idee wat er met me gebeurt als je lacht. Elke keer dat je je tanden laat zien, lacht de hele wereld met je mee.
Je kunt je niet voorstellen wat dit prachtige en aangename gebaar creëert. Het voedt mijn ziel sinds je bent geboren.
Als je lacht, geef je me de best mogelijke introductie tot je persoonlijkheid en begin je de meest diepgewortelde zorgen uit de geschiedenis van mijn leven te wissen.
Mijn pijn en leed worden verzacht, vertroebeld door de gloed die je uitstraalt.
Zelfs als het moeilijk voor je is om te geloven en te accepteren, geef je me hoop als je glimlacht. Je wordt mijn leidende ster en mijn reden om te leven.
Tevens vul je mijn ziel met geluk, troost mijn hart en koestert mijn dromen. Je glimlach is echt mijn redding.
Wat er met mij gebeurt als je lacht
Als je lacht, verdwijnt mijn vermoeidheid en wordt deze vervangen door energie. Niets is beter dan het zien van je glimlach, het beste deel van een mens, de bekroning van je gezicht.
Een glimlach van jou is als een geschenk voor mij.
Grijze luchten worden blauw en de nacht wordt dag, gewoon door deze eenvoudige weergave van je geluk. Ik ben overmand door trots en de voldoening dat ik toch iets goed doe.
Ik begrijp de waarde van vrede. Elk moment met jou herdefinieert geluk.
Als je lacht, voel ik persoonlijke vervulling, alsof ik met liefde explodeer. Ik word nog meer verliefd op je essentie en omarm je vreugde.
Je lach is zo kostbaar en uniek. Het is in staat om een dag op te fleuren en een gedicht te inspireren.
Elke keer dat je lacht, stopt de hele wereld om naar je te kijken en waardeert zo’n wonder van schoonheid.
De uitdrukking in je ogen is in staat om de hele mensheid warmte te geven. Je ondeugendheid wordt zichtbaar in de plooien van je kleine neusje.
Als je lacht, heb ik het gevoel dat je in staat bent om alles te herbouwen waarvan we denken dat het vernietigd is.
Zo’n eenvoudig gebaar is in staat om leven te geven aan iets dat even terug nog inactief was. Meer dan wat dan ook, je kunt echt begrijpen dat het leven mooi is en perfect onvolmaakt.
Je glimlach geneest
Telkens als ik je zie, krijg ik een spontane en natuurlijke glimlach, waarvan ik voel dat hij me geneest. Je geneest mijn pijn, elimineert mijn lijden en verlicht al mijn ongemak.
Alle verdriet en twijfel haal je weg uit mijn hoofd. Je maakt mijn geest leeg en wordt het mooie centrum van mijn focus.
Als je lacht, kun je onze weg die voor ons ligt verlichten. Je schijnt licht op elk moment en elke herinnering aan jou.
Zaden van geluk plant je en je oogst de vreugde ervan. Je doet niets anders dan mij liefde geven en in ruil daarvoor ontvang je mijn onvoorwaardelijke en eeuwige genegenheid.
Elke keer als je mooie en engelachtige gezicht in een glimlach krult, dan vonk je dromen en geef je hoop weer leven. Je verleidt het lot en brengt mijn dromen dichterbij.
Tevens voedt je mijn ziel met onschatbare kracht en dapperheid. Je verrijkt mijn geest en verheft mijn ziel. Je vult mijn hart en verlicht mijn leven.
Als je lacht, heb ik geen andere keus dan te geloven en te vertrouwen – in jou, in mezelf en in het leven. In het wonder dat ik je heb leren kennen en je als mijn kind heb. Om je deel van mijn leven te laten zijn en om altijd bij je te zijn.
Als je glimlacht, begrijp ik dat ik gezegend ben met een engel om mijn wonden te genezen.
Mijn kleine liefde, elke keer dat ik je zie glimlachen, begrijp ik dat ik een nieuwe kans in mijn handen heb. Misschien wel de mooiste en meest waardevolle kans van allemaal.
Opgroeien, volwassen worden, leren en vooruitgaan met die mooie glimlach zijn je erfenissen die ik beloof niet te verspillen.
Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.
- Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
- Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
- Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
- Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
- Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos